Els nostres treballs

Cerca
Norway

Banys clàssics

Banyera folrada en gres de línies suaus i elegants. Partit amb cornisa en relleu i detall de dibuix a la seva elecció. Una aposta segura

Norway

Banys atrevits que no passen de moda

Atrevits pel seu ús dels colors que contrasten amb parets clares i banyera hidromassatge amb registre, per poder relaxar-se després d'un llarg dia.

Norway

Cuina tradicional modernitzada

Fons de gres imitació pedra, amb barra encofrada de formigó, motllura de fusta amb acabat de gres a la part superior i portes de fusta flandes, envernissades a mà per donar elegància i practicitat a l'ús diari.

Norway

Cuines amb caràcter

Cuina oberta amb mobiliari de maple i sobres de marbre. Distribució per estada i taula de fins a 8 comensals. Electrodomèstics en acer inoxidable, que li donen el toc modern a la cuina. Tot i ser oberta, el disseny fa que disposi de molta emmagatzematge.

Norway

Escales

Esglaons elaborats amb motllures de fusta, que li transporten a les cases de camp antigues, però utilitzant els sòls d'imitació de parquet actuals. Sòcols manipulats a mà per aconseguir un acabat de major qualitat i facilitar la neteja.

Norway

Escales

Potser el tipus d'escales més instal·lat actualment. Escales de marbre de davanter i estesa que decoren el seu habitatge per la variada gamma de colors. És l'alternativa elegant que sempre agrada.

Norway

Plat de dutxa

Amb gres de colors càlids i sistema monocomandament integrat a la paret

Norway

Plat de dutxa

Combinat a dos colors per diferenciar zones. Terra de plate de dutxa impermeabilitzat i elaborat de forma artesanal perquè gaudeixi de l'elegància en el seu dia a dia.

Norway

Distribució clàssica

Passadís de curt recorregut que permet accedir a les diferents estances de manera òptima. En aquest cas decorat amb terra imitació de parquet i portes de wengue.

Norway

Habitatge multifamiliar en altura

Diferents tipus d'acabats, entrades personalitzades segons gust personal del propietari.

Norway

Casa entre mitgera

Casa d'obra vista amb més de 15 anys. Amb forjat amagat o vist, llindes de finestres de pedra artificial o artesanal de maó.

Norway

Casa entre mitgera

Casa d'obra vista. Amb forjat amagat o vist, llindes de finestres de pedra artificial o artesanal de maó. Més de 15 anys en peu.

Norway

Habitatges Unifamiliars aïllades

El nostre equip d'arquitectes treballa amb vostè per trobar l'emplaçament perfecte, perquè pugui tenir la casa dels seus somnis.

Norway

Habitatge multifamiliar

Realitzem construcciónes tant en alçada, com en amplada, aplacats, arrebossats, etc. treballem diferents estils i tipus, sobre façanes d'obra vista.

Norway

Habitatges Unifamiliars aïllada

Façanes d'obra vista manual, amb forjats ocults i llindes per a persianes de ferro. Voladissos enconfrados de formigó amb motllura sota teula. Una altra opció plena de detall.

Norway

Estructures vistes

Estructura vista, instal·lada a l'exterior, completament integrada a la façana de l'edifici sense interferir en el disseny final.

Norway

Zones comuns per a elevadors / ascensors

Instal·lem estructures de xapa i obra, modifiquem replans, zones comunes, buits d'escales, patis de llums, etc. Treballem aquestes estructures tant en interior, com en exterior perquè la instal·lació d'un ascensor o elevador sigui possible al seu edifici. Al seu gust i mesura.

Norway

Estructures vistes

Estructura vista, instal·lada en interior. L'estructura utilitza vidre per permetre li pas de llum a l'estança principal.

Norway

Celler/Rebost

Folrat de parets amb gres de 20x20, col·locat a cartabó per facilitar la neteja. optimització de l'espai amb estanteries de fusta per a emmagatzematge de productes deribados de la llar

Norway

Entrada en arcada sobre paret de 30cm

Folrada amb obra vista i punt superior arrodonit per permetre una visió oberta entre estances.

Norway

Xemeneia de línies rectes

Aquesta ens ofereix la clàssica corba del tir, fent la fusta de separació, però folrada amb pedra de marbre travertí sense polir i interior ceràmic refractari. En les bases, trobem pedra polida per aprofitar l'espai i gaudir-ne en solitari o en família.

Norway

Golfes

Creació d'un espai diàfan amb gran claredat exterior, amb múltiples possibilitats de distribució. Els sostres amb pendent conviden a la intimitat ia la relaxació.

Norway

Xemeneia amb acabats rectes

Revestida per a ser integrada en l'estada i donar sensació de relaxació i pau. Tanmateix poder gaudir-ne i la seva gastronomia. Recobriment interior de ferro per donar calor a l'habitatge.

Me

Xavi Torres

Gerència, vendes, obres

Me

Isaac Borrell

Direcció obres

Me

L'Equip

Un gran equip de professionals per continuar millorant la seva llar

Sobre nosaltres

Empresa actual, modernitzada i oberta al públic, sent segona generació de constructors, per oferir un òptim servei per a l'habitatge i tenint com a punt principal, les persones. Oferim una gamma de possibilitats sobre la nostra base i comptem amb un equip de col·laboradors per donar un òptim servei.


El nostre grau de professionalitat

Construcció La base del nostre negoci comença al 1963, desde llavors, portem més de 50 anys donant un servei de qualitat a la seva llar o negoci.

Ascensors i Rehabilitacions Ens remuntem a 2002 quan vam apostar juntament amb un grup de professionals en obrir-nos al manteniment i remodelatge d'habitatges i comunitats des la nostre base de constructors per fer la seva vida més còmoda.

Muntatge d'Estructures d'Obra i Xapa És la nostra última aportació, des de 2012, en ambito d'ascensors. Comencem amb cerramietos d'obra i ara, també, de xapa llisa o cristalada en patis de llums o buits d'escales.

Contacta amb nosaltres

xtorres@grupxtib.es

Terrassa - Barcelona

637.52-66-60


Norway

Explica'ns la teva idea

637.52-66-60